English__Deutsch

HBsite

Als vreemdetalengebruik of vreemd taalgebruik de betekenis overwoekert, brengt de HBsite de betekenis weer aan het licht.

 

Algemeen Diensten en tarieven Contact en info

 

HBsite De HBsite is een klein taalbureau of LSP (Language Service Provider), gespecialiseerd in medische onderwerpen in de ruimste zin van het woord.
LSP Wij vertalen brontaalteksten, reviseren doeltaalteksten en redigeren Nederlandse teksten. Daarnaast verzorgen wij medische validering van vertaalde teksten door een arts-vertaler.
Brontaal
Doeltaal
Engels en Duits zijn onze brontalen en Nederlands is onze doeltaal. Andere talencombinaties zijn ook mogelijk, maar daarvoor maken wij gebruik van externe expertise met andere tarieven. Neem voor andere talencombinaties contact met ons op voor een offerte op maat.
Medewerkers De twee vaste medewerkers van de HBsite zijn een arts-vertaler (brontalen: Engels en Duits; doeltaal: Nederlands) en een beŽdigd vertaler met o.a. een voltooide opleiding aan het Hoger Instituut voor Vertalers en Tolken te Antwerpen (brontalen: Engels, Duits, Deens en Zweeds; doeltaal: Nederlands).
Computer-aided technology (CAT) De HBsite maakt gebruik van SDL Trados Studio 2021.